7. mai, 2015. aasta:
teiseks me täna tegime: "KRINGEL PIDUPÄEV":
Retsept 10 kg jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 4,2 kg
Pärm - 0,2 kg
Suhkur - 0,7 kg
Margariin - 0,3 kg
Muna - 10 tk
Sool - 0,06 kg
Rosinad - 1,5 kg
Vesi ~ 1,3 kg
Vormimine:
Suhkur - 0,5 kg
Margariin - 0,75 kg
Kaneel - 0,1 kg
Õun - 2 kg
Pähkel - 0,3 kg
Viimistlus:
Muna - 5 tk/0,25 kg
Vesi - 0,1 kg
Glasuur:
Tuhksuhkur - 3 kg
Kakao - 0,2 kg
Vesi - 0,45 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: käärimine kestas 1 tund ja kerkimine 35 minutit. Küpsetasime 19 minutit 184 kraadi juures.
KOKKUVÕTE: väga hea ja huvitav retsept.
teiseks me täna tegime: "KRINGEL PIDUPÄEV":
Retsept 10 kg jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 4,2 kg
Pärm - 0,2 kg
Suhkur - 0,7 kg
Margariin - 0,3 kg
Muna - 10 tk
Sool - 0,06 kg
Rosinad - 1,5 kg
Vesi ~ 1,3 kg
Vormimine:
Suhkur - 0,5 kg
Margariin - 0,75 kg
Kaneel - 0,1 kg
Õun - 2 kg
Pähkel - 0,3 kg
Viimistlus:
Muna - 5 tk/0,25 kg
Vesi - 0,1 kg
Glasuur:
Tuhksuhkur - 3 kg
Kakao - 0,2 kg
Vesi - 0,45 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: käärimine kestas 1 tund ja kerkimine 35 minutit. Küpsetasime 19 minutit 184 kraadi juures.
KOKKUVÕTE: väga hea ja huvitav retsept.


Комментариев нет:
Отправить комментарий