29. aprill, 2015. aasta:
täna me tegime lõpuni torti ja "Sokolaadikastanit".
Niisiis: "VAARIKA-TOORJUUSTUTORT":
Retsept 10 kg jaoks:
SCHOKO-BISQUICK:
Schoko-bisquick - 0,7 kg
Muna - 20 tk
Suhkur - 0,9 tk
Jahu - 0,45 kg
Vesi - 0,4 kg
Immutus:
Suhkur - 0,65 kg
Vesi - 0,7 kg
Konjak - 0,45 kg
Kreem:
Vahukoor 35% - 2,25 kg
Suhkur - 0,3 kg
Toorjuust - 1,8 kg
Vaarikad - 1,12 kg
Zelatiin - 0,06 kg
Vesi - 0,28 kg
Kabi - 0,025 kg
Viimistlus:
GANAZ vahukoor 35% - 0,75 kg
Tume sokolaad - 0,75 kg
Kaunistamiseks:
Valge sokolaad - 0,5 kg
Tume sokolaad - 0,5 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: ääred võib ilusasti peita sokolaadikaunistusega.
KOKKUVÕTE: hea ja lihtne retsept.
täna me tegime lõpuni torti ja "Sokolaadikastanit".
Niisiis: "VAARIKA-TOORJUUSTUTORT":
Retsept 10 kg jaoks:
SCHOKO-BISQUICK:
Schoko-bisquick - 0,7 kg
Muna - 20 tk
Suhkur - 0,9 tk
Jahu - 0,45 kg
Vesi - 0,4 kg
Immutus:
Suhkur - 0,65 kg
Vesi - 0,7 kg
Konjak - 0,45 kg
Kreem:
Vahukoor 35% - 2,25 kg
Suhkur - 0,3 kg
Toorjuust - 1,8 kg
Vaarikad - 1,12 kg
Zelatiin - 0,06 kg
Vesi - 0,28 kg
Kabi - 0,025 kg
Viimistlus:
GANAZ vahukoor 35% - 0,75 kg
Tume sokolaad - 0,75 kg
Kaunistamiseks:
Valge sokolaad - 0,5 kg
Tume sokolaad - 0,5 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: ääred võib ilusasti peita sokolaadikaunistusega.
KOKKUVÕTE: hea ja lihtne retsept.


Комментариев нет:
Отправить комментарий