7. mai, 2015. aasta:
täna me tegime "Puuvilja-Kohupiima Tort" (- ilma puuviljadeta, vaid soklaadikaunistustega), mille retsepti ja tehnoloogiat ma juba kirjutasin ja teiseks tegime "Kringel Pidupäev".
Niisiis: "PUUVILJA-KOHUPIIMA TORT":
Kirjeldus:
tuli välja hästi, ainult kohupiima natuke vähe kreemi sisse segasime
Pildid:
Analüüs: kõik tehnoloogia oli tuttav ja lihtne, vaid kuna selline suur kogus kreemi me tegime esimene kord, siis ei arvestanud, et vahustusmasinaga kreemi segada on vaja ettevaatlikumalt: lusikaga kontrollida ja pisut kauem segada.
KOKKUVÕTE: väga hea retsept. Trehnoloogia on nüüd kõikidest küljedest arusaadav.
täna me tegime "Puuvilja-Kohupiima Tort" (- ilma puuviljadeta, vaid soklaadikaunistustega), mille retsepti ja tehnoloogiat ma juba kirjutasin ja teiseks tegime "Kringel Pidupäev".
Niisiis: "PUUVILJA-KOHUPIIMA TORT":
Kirjeldus:
tuli välja hästi, ainult kohupiima natuke vähe kreemi sisse segasime
Pildid:
Analüüs: kõik tehnoloogia oli tuttav ja lihtne, vaid kuna selline suur kogus kreemi me tegime esimene kord, siis ei arvestanud, et vahustusmasinaga kreemi segada on vaja ettevaatlikumalt: lusikaga kontrollida ja pisut kauem segada.
KOKKUVÕTE: väga hea retsept. Trehnoloogia on nüüd kõikidest küljedest arusaadav.

Комментариев нет:
Отправить комментарий