29. aprill, 2015. aasta:
teiseks me täna tegime: "SOKOLAADIKASTAN":
Retsept 100 tk jaoks:
Biskviit:
Nisujahu 550 - 0,744 kg
Muna - 1,54 kg/32 tk
Suhkur - 0,676 kg
Sidrunhape - 0,0004 kg
Kreem:
Brändi - 0,6 kg
Tuhksuhkur - 0,64 kg
"Creme" - 0,64 kg
Sidrunhape - 0,004 kg
Viimistlus:
Sokolaad - 1,6 kg
Valge sokolaad - 0,24 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi ja ilusasti
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kuna kaalud olid ebatäpsed, siis oli väga raske vajaliku taignakoguse välja pritsida ja seetõttu mul tuli välja vähem kui 20 tk. Teisega polnud probleemi. Kreemi sisse õpetaja soovitas sidrunhapet mitte panna.
KOKKUVÕTE: hea ja huvitav retsept, vaid minu maitse järgi - brändit on liiga palju kreemis.
teiseks me täna tegime: "SOKOLAADIKASTAN":
Retsept 100 tk jaoks:
Biskviit:
Nisujahu 550 - 0,744 kg
Muna - 1,54 kg/32 tk
Suhkur - 0,676 kg
Sidrunhape - 0,0004 kg
Kreem:
Brändi - 0,6 kg
Tuhksuhkur - 0,64 kg
"Creme" - 0,64 kg
Sidrunhape - 0,004 kg
Viimistlus:
Sokolaad - 1,6 kg
Valge sokolaad - 0,24 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi ja ilusasti
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kuna kaalud olid ebatäpsed, siis oli väga raske vajaliku taignakoguse välja pritsida ja seetõttu mul tuli välja vähem kui 20 tk. Teisega polnud probleemi. Kreemi sisse õpetaja soovitas sidrunhapet mitte panna.
KOKKUVÕTE: hea ja huvitav retsept, vaid minu maitse järgi - brändit on liiga palju kreemis.


Комментариев нет:
Отправить комментарий