пятница, 1 мая 2015 г.

28. aprill, 2015. aasta:
viimaseks ma tegin täna: "KÜPSIS KEVADLILL", mille tehnoloogiat ma juba kirjutasin - retsept on, vaid muutunud:
Retsept 1 kg jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 0,54 kg
Suhkur - 0,23 kg
Muna - 3 tk/0,145 kg
Margariin - 0,39 kg
Vesi (külm) - 0,04 kg
Viimistlus:
Tuhksuhkur - 0,11 kg
Kakao - 0,004 kg
Vesi ~ 0,017 kg
Kirjeldus:
tuli välja hästi. Ainult pumat ma tegin liiga kuumaks.
Pildid: 














Analüüs: järgmine kord pumatit proovin teha termomeetriga. Taignat on nüüd kergem teha.
KOKKUVÕTE: see retsept sai mulle hästi lihtsaks.

Комментариев нет:

Отправить комментарий