пятница, 1 мая 2015 г.

28. aprill, 2015. aasta:
täna me tegime: "Tume trühvel brändiga", "Vaarika-Toorjuustutordi" ainult biskviiti - siis '"Sefiirikorv Keedisega" ja viimaseks "Küpsis Kevadlill".
Niisiis: "TUME TRÜHVEL BRÄNDIGA":
Retsept 25 tk jaoks:
Trühvlimass:
Või - 0,09 kg
Kondenspiim - 0,095 kg
Kakao - 0,03 kg
Tume kuvertüür sokolaad - 0,22 kg
Brändi - 0,05 kg
Vormimine:
Tume kuvertüür sokolaad - 0,125 kg
Hõbeda pulbervärv - 0,00003 kg
Kirjeldus:
tuli välja mul väga hästi, vaid kuna me tegime kolmekesi, siis mõned trühvlid ei ole hästi ümmargused ja mõnedel on ebailusalt peal kuldne toiduvärv.
Tehnoloogia:
mul oli juba blogis kirjeldatud "Tume Trühvel Konjakiga". Ja trühvlil brändiga on sama tehnoloogia. Erinevus on vaid see, et konjaki asemel on brändi; kaal veeretamiseks on 18 g; kasutatakse kuldne värv ja pealispinnal on ka valgest sokolaadist triibud.
Pildid:














Analüüs: enne veerutamist on vaja rohkem külmkappis hoida või jagada massi siis väiketeks tükkideks, et nad kiiremini/paremini hanguksid külmkappis. Sest, et hästi hangunud mass on kergem ilusaks palliks veeretada. Kuldvärvi peale pannes on vaja olla väga ettevaatlik sest, et on suur oht liiga palju panna.
KOKKUVÕTE: väga huvitav ja lihtne retsept ja suurepärane toode.

Комментариев нет:

Отправить комментарий