пятница, 1 мая 2015 г.

28. aprill, 2015. aasta:
järgmiseks ma tegin "SEFIIRIKORV KEEDISEGA", mille tehnoloogilist skeemi ma juba kirjeldasin. Retsept on vaid nüüd natuke teine (15 tk jaoks):
Liivataigen:
Nisujahu 550 - 0,18 kg
Suhkur - 0,07 kg
Muna - 0,015 kg
Küpsetuspulber - 0,0007 kg
Margariin - 0,105 kg
Vormimine:
Nisujahu 550 - 0,022 kg
Toiduõli - 0,007 kg
Täidis:
Keedis - 0,21 kg
Munavalgekeedukreem:
Pastöriseeritud munavalgemass - 0,095 kg
Sidrunhape - 0,002 kg
Suhkur - 0,28 kg
Vesi - 0,12 kg
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi ja ilusasti
Pildid:














Analüüs: retsept on muutunud ja nüüd taignat on raskemini töödelda (vorme täita) ja sefiirikreemi on vähem, mistõttu on kergem seda ilusam pritsida.
KOKKUVÕTE: retsept sai paremaks ja mugavamaks. Klassikaline ja populaarne toode.

Комментариев нет:

Отправить комментарий