27. mai, 2015. aasta:
täna ma tegin "Sefiirikorv Keedisega" ja "Küpsis Kevadlill", mille retsepti ja tehnoloogilise skeemi ma juba kirjutasin
Niisiis: "SEFIIRIKORV KEEDISEGA":
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi ja ilusasti
Pildid:
Analüüs: kõike tegin retsepti ja tehnoloogia järgi - ainult selle uue retsepti järgi mul juba teine kord tuleb välja natuke liiga kuiv taigen - taignale plastilisuse lisamiseks lisasin seekord pisut vett. Töötada sai mugavamaks ja tulemus oli hea ka.
KOKKUVÕTE: retsept ja tehnoloogia on head, vaid minu arvamusel, retsepti oleks kasulik lisada pisut mingi vedelikku
täna ma tegin "Sefiirikorv Keedisega" ja "Küpsis Kevadlill", mille retsepti ja tehnoloogilise skeemi ma juba kirjutasin
Niisiis: "SEFIIRIKORV KEEDISEGA":
Kirjeldus:
tuli välja väga hästi ja ilusasti
Pildid:
Analüüs: kõike tegin retsepti ja tehnoloogia järgi - ainult selle uue retsepti järgi mul juba teine kord tuleb välja natuke liiga kuiv taigen - taignale plastilisuse lisamiseks lisasin seekord pisut vett. Töötada sai mugavamaks ja tulemus oli hea ka.
KOKKUVÕTE: retsept ja tehnoloogia on head, vaid minu arvamusel, retsepti oleks kasulik lisada pisut mingi vedelikku

Комментариев нет:
Отправить комментарий